Općinski načelnik nagradio učenike za postignute uspjehe na natjecanjima

Načelnik Općine Baška Voda Josko Roščić dodijelio je nagrade učenicima s područja Općine Baška Voda koji su u protekloj godini ostvarili uspješne rezultatu u području športa i obrazovanja.

Pehar kao nagradu je dobio Šimun Petar Perasić, polaznik Dječjeg vrtića „JEŽIĆ“ u Baškoj Vodi  koji je u protekloj godini osvojio niz nagrada kao najbolji najmlađi natjecatelj   maratona na kojima je sudjelovao.
Luka Jozipović je nagrađen sa novim kompletom boća, kao dobitnik prve nagrade u boćanju u Hrvatskoj u kategoriji kadeta.
Branimiru Velebitu je uručeno prijenosno računalo  kao nagrada za postignute rezultate u športu  protekloj godini. Na 12 turnira na kojima je sudjelovao, osvojio je pet prvih, pet drugih mjesta i jedno peto mjesto. U konačnom zbroju osvojenih bodova u 2018 g. u svojoj kategoriji, zauzeo je prvo mjesto u Hrvatskoj.
Kim Staničić je  uručeno prijenosno računalo kao nagrada za uspješne rezultate u obrazovanju. U 2018. godini Kim Staničić je osvojila 1. mjesto na državnom natjecanju iz matematike i 2. mjesto na državnom natjecanju iz njemačkog jezika.
Nagrade su dodijeljene u prostorijama Omladinskog doma u Baškoj Vodi u prisustvu nagrađenih učenika i članova njihovih obitelji. 
Općinski načelnik Josko Roščić je čestitao učenicima i njihovim roditeljima  na postignutim uspjesima i promociji Baške Vode, te im poželio daljnje uspjehe u radu uz obećanje da će imati punu podršku Općine Baška Voda.