Ministarstvo Republike Hrvatske i Splitsko-dalmatinska županija sufinanciraju projekte Općine Baška Voda

Općini Baška Voda bespovratna financijska sredstva za projekte Općine


Dana 10. srpnja 2018.godine načelnik Josko Roščić u ime Općine Baška Voda i župan Blaženko Boban za Splitsko-dalmatinsku županiju potpisali su Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava temeljem Programa sufinanciranja projekata na pomorskom dobru na području Splitsko-dalmatinske županije za 2018. godinu.

Temeljem Odluke Župana o odabiru projekta i raspodijeli dijela sredstava iz Programa, od 28. lipnja 2018. godine, Općini su raspoređena sredstva u iznosu od 300.000,00 kn za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije za luku nautičkog turizma u Baškoj Vodi.

Također istog dana je potpisan i Ugovor temeljem istog Programa sufinanciranja o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu do 200.000,00 kn za sufinanciranje uređenja istočnog dijela plaže Nikolina-faza II, opremanje šetnice i nadohrana plaza.


PROJEKT DRUŠTVENE DJELATNOSTI

 

SUFINANCIRANJE RADOVA I USLUGA MINISTARSTVA ZA DEMOGRAFIJU, OBITELJ, MLADE I SOCIJALNU POLITIKU

Dana 5. srpnja 2018.godine načelnik Josko Roščić za Općinu Baška Voda i ministrica Nada Murganić za Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u Zagrebu su potpisali Ugovor o sufinanciranju radova i usluga za Projekt ulaganja u objekte dječjih vrtića prema Programu podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u skladu s Odlukom od 11.svibnja 2018.godine kojim se sufinancira Projekt, do najvišeg ukupnog iznosa od 70.000,00 kn.