Prijedlog proračuna za 2020. godinu

 

Prijedlog proračuna za 2020. godinu donosi pregled proračuna općine Baška Voda prema prihodima i rashodima, te projekciju proračuna do 2023. godine. U sklopu proračuna je dan i Plan razvojnih programa koji obuhvaća 2020., 2021. i 2022. godinu.

Od važnijih stavki u rashodima proračuna se ističu zgrada dječjeg vrtića, zgrada dvorane, uređenje rive – šetnice u Baškoj Vodi, uređenje i održavanje svih plaža na području Općine Baška Voda. Uz to Općina Baška Voda planira urediti predio Kava – Bast, i područje starog kamenoloma dobilo bi novu namjenu, u sklopu čega bi bilo razdvajanje otpada, kompostana, uljara i streljana, u tijeku je proces nabave nove cisterne za DVD, te je u tijeku i proces pripreme izgradnje gata na lukobranu u Baškoj Vodi.

U suradnji sa Hrvatskim cestama očekuje se i realizacija uređenja ulaza u Promajnu, jer je postojeći nepregledan i opasan, pogotovo u turističkoj sezoni, a vrijednost je procijenjena na 6.000.000,00 kn.

Svi zainteresirani stanovnici općine Baška Voda, kao i udruge te pravne osobe koje djeluju na području Općine Baška Voda, pozivaju se da dostave svoje prijedloge / pritužbe na predloženi proračun na adresu: Općina Baška Voda, Obala sv. Nikole 65, 21320 Baška Voda ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Napomena: Općinski proračun usvaja, odnosno donosi proračun za 2020. godinu.

 

PDF PDFPrijedlog proračuna 2020 s razvojnim programima savjetovanje PDF