Job clubs Adrion – Uđi i TI u svijet rada!

Nezaposleni, spremite se za nove prilike u Imotskom, Makarskoj, Omišu i Vrgorcu!

Na prošlom ciklusu edukacija mladi nezaposleni su imali  priliku izravno se susresti s budućim potencijalnim poslodavcima koji surađuju s Klubom za zapošljavanje te im predstaviti sebe i svoje želje/ambicije vezane za posao. Nastavak priče je njihovo predstavljanje u „najboljem mogućem svjetlu“ kroz pisanje životopisa i prijave za posao.

Vjerojatno već imate svoj plan odnosno poslovnu ambiciju za određeno radno mjesto kod navedenih poslodavaca pa je potrebno samo „dotjerati“ formalnu prijavu i životopis.

Potrebno je pripremiti se za ovu vrstu edukacije tako što ćete donijeti vlastite životopise i prijave pa ćemo ih u ugodnom i profesionalnom okruženju dopuniti i po potrebi prepraviti.

Ako ste početnik u prijavama za posao, ponesite samo dobru volju i motivaciju a treneri Kluba za zapošljavanje će Vam pomoći u kreiranju životopisa i prijave.

Predviđeni datum i mjesto održavanja druge radionice u Makarskoj u sklopu projekta „Job clubs Adrion – Uđi i TI u svijet rada“, čiji je nositelj Lokalna akcijska grupa ADRION je 28.01.2020.u 10:00 sati u Gradskoj vijećnici.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte putem e-maila (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) ili na mob. + 385 99 436 9414